Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Za Sambo” parti projesine göre, kırsal gençler arasında Tüm Rusya turnuvası Orel’de başladı

“Za Sambo” parti projesine göre, kırsal gençler arasında Tüm Rusya turnuvası Orel’de başladı
REKLAM ALANI
09.06.2024
A+
A-

“Za Sambo” parti projesine göre, kırsal gençler arasında Tüm Rusya turnuvası Orel’de başladı

2024

Yarışmaya ülkenin 19 bölgesinden 12-14 yaş arası 150’den fazla sporcu katılıyor
Yarışma iki gün sürüyor.

Parti projesinin kamu konseyi başkanı, Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri Leonid Muzalevski , Oryol bölgesinin kırsal sambonun doğum yeri haline geldiğini vurguladı.

“Bölgede düzenlenen yarışmaların ve açılan kırsal kesimlerin sayısı da bunu doğruluyor. Za Sambo projesi çalışmaları sırasında Oryol bölgesinin 16 ilçesinde spor kulübü açılması mümkün oldu. Sıkı çalışmanın ve profesyonellikteki sürekli büyümenin, sporcularımızın yalnızca Rusya’da değil, aynı zamanda dünya sahnesinde de kendilerini değerli bir şekilde kanıtlamalarına olanak sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Girişim daha önce parti projesinin bölge koordinatörü Oryol Bölgesi Sambo Federasyonu Başkanı Anatoly Yakunin tarafından üstlenilmişti .

Kırsal takımlar arasındaki ilk Tüm Rusya sambo yarışması Ağustos 2023’te Oryol bölgesinde gerçekleşti. Katılım için 16 takım başvuruda bulundu. Daha sonra turnuvanın yıllık bir etkinlik haline getirilmesine karar verildi.

Birleşik Rusya’nın Temmuz 2022’de ” Za Sambo ” parti projesini başlattığını hatırlatalım . Koordinatörü Tüm Rusya Sambo Federasyonu Başkanı Sergei Eliseev’di . “Za Sambo” parti projesinin kamu konseyinin başkanı, “Birleşik Rusya” Genel Konseyinin sekreteri Andrey Turchak’tır .

Projenin amacı sambo’yu yerli bir spor ve Rus kültürünün önemli bir bileşeni olarak geliştirmek ve yaygınlaştırmak, ayrıca kırsal alanlarda sambo bölümlerinin çalışmalarını organize etmek, sambo salonlarının inşasını ve yeniden inşasını teşvik etmektir.

Hoparlör
Muzalevsky Leonid Semenoviç
Muzalevsky Leonid Semenoviç
Partinin Oryol bölge şubesi sekreteri, Oryol bölge Halk Temsilcileri Konseyi Başkanı
#Oryol Bölgesi
#bölgeler
#partproje
#ZaSambo
#yarışmalar
#turnuva
#Gençlik
#Muzalevsky
#Yakunin
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/po-partproektu-za-sambo-v-orle-startoval-vserossijskij-turnir-sredi-selskoj-molodyozhi

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.