Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya Kursk bölgesine 800 tonun üzerinde insani yardım ulaştırdı

Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya Kursk bölgesine 800 tonun üzerinde insani yardım ulaştırdı
REKLAM ALANI
18.08.2024
A+
A-

Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya Kursk bölgesine 800 tonun üzerinde insani yardım ulaştırdı

2024,

Parti, ev aletleri, yiyecek, su, giyim, inşaat malzemeleri – geçici geçici barınma merkezlerinin işletilmesi için gerekli her şeyi, bölgedeki nüfuslu bölgelerde yaşayanlara destek ve konut binalarının restorasyonuna yardım ediyor
Kursk bölgesine yaptığı bir gezi sırasında Birleşik Rusya Genel Konseyi sekreter vekili, partinin 60’tan fazla bölgesel şubesinin halihazırda Birleşik Rusya’nın Kursk bölgesindeki insani misyonunda yer aldığını belirtti.

Bölge başkan vekili, Birleşik Rusya’nın Kursk şubesi sekreter vekili Alexei Smirnov, Vladimir Yakushev ile birlikte insani yardım dağıtım merkezinin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve geçici geçici ikametgahta şu anda mevcut olan ihtiyaçları onunla tartıştı .

Dağıtım merkezinin çalışmaları, partinin bölgesel yürütme komitesi başkanı Evgeny Maslov ve MGER başkanı Anton Demidov tarafından koordine ediliyor .

 

“Birleşik Rusya Başkanı Dmitry Medvedev , önceki gün ( 13 Ağustos’ta Kursk bölgesindeki durumla ilgili video konferans toplantısında – editörün notu) partinin bölge sakinlerini desteklemek için tüm kararları derhal alacağını vurguladı. bunu zaten yapıyorlar. Tüm altyapı ve kaynaklara sahibiz” dedi Vladimir Yakushev.

Genel Konsey Sekreter Vekili, Birleşik Rusya ve MGER gönüllüleriyle birlikte en büyük iki geçici barınma merkezine çocuklar için buzdolapları, mikrodalga fırınlar, ev kimyasalları, meyveler ve tatlılar dağıttı.

“Çoğu TAP’ta insanların kendilerini rahat hissetmeleri için tüm koşullar yaratıldı. Hane halkının ortaya çıkan ihtiyaçlarını düzenli olarak karşılamaya çalışıyoruz ve aynı zamanda çalışmaları yeni başlayan geçici barınma merkezlerini de donatıyoruz. Elbette gönüllülerin yardımına gerçekten ihtiyacımız var. Şimdi Kursk’ta “Genç Muhafızlar” ve “Gönüllü Bölük”ten yaklaşık 70 aktivist var. İnsan akışını yönlendirmeye, insani yardımları ayırmaya ve dağıtmaya ve hedefe yönelik taleplerle ilgilenmeye yardımcı oluyorlar. Burada güney bölgelerimizden Uzak Doğu’ya kadar ülkenin hemen her yerinden aktivistler var. Ve sayıları her geçen gün artıyor” dedi Vladimir Yakushev.

 

Kursk bölgesi sakinleri ayrıca Birleşik Rusya kamu destek karargahından insani yardım alabiliyor.

“Sınır yerleşim yerlerinden akraba ve arkadaşlarının yanına taşınanlar buraya geliyor. Gönüllüler gıda paketleri dağıtıyor ve diğer ihtiyaçların neler olduğunu açıklıyorlar” dedi partinin Genel Konsey sekreteri vekili.

İnsani yardım da Kursk doktorlarına aktarılıyor. Daha önce ambulanslara kurulum için elektronik savaş ekipmanı aldılar .

Vladimir Yakushev, Kursk Bölge Klinik Hastanesine telsiz, ev aletleri, yiyecek ve su dağıttı.

Ayrıca Birleşik Rusya, Rylsk’e hedefli yardım gönderiyor ve Genç Muhafızlar, insanların bombalanan yerleşim yerinden uzaklaştırılmasına yardım ediyor .

 

“Şu anda en önemli konulardan biri gönüllülerin lojistiğini organize etmek. Parti zaten dağıtım merkezimizin işletilmesi için iki araba sağladı. İnsani yardım sağlamak ve sakinleri tahliye etmek için 10 araç daha gelecek” dedi Vladimir Yakushev.

Partinin Kursk bölgesi sakinlerine maksimum desteği sağlamaya devam edeceğini vurguladı.

“Bizim görevimiz insanlara yardım etmek. Bunu Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin bölgeye saldırısının ilk saatlerinden beri yapıyoruz. Kursk sakinlerinin seyahat ettiği Rusya Federasyonu’nun tüm bölgelerinde gönüllülerimiz onları karşılıyor, konaklama konusunda yardımcı oluyor, danışmanlık alıyor ve gerekirse tıbbi muayenelerden geçiyor. Kamu kuruluşlarının ve hayır kurumlarının desteğiyle Kursk bölgesindeki çocuklar için tatiller düzenliyoruz” dedi Vladimir Yakushev.

 

Genel Konsey Sekreter Vekili, partinin ihtiyaç duyulduğu sürece destek vereceğini vurguladı.

“Bu bizim ayrı görevimiz. Parti Başkanı da dikkatini buna yoğunlaştırdı. Tüm bölgesel şubelerimiz Kursk bölgesindedir” diye sözlerini tamamladı Vladimir Yakushev.

Birleşik Rusya, 7 Ağustos’tan bu yana etkilenen bölge sakinleri için Kursk bölgesine insani yardım gönderiyor. Buna su ve yiyecek, sıhhi malzemeler ve ilaçlar, geçici konaklama merkezleri için ev aletleri ve jeneratörlerin yanı sıra ambulanslar için elektronik savaş ekipmanı da dahildir. Ukraynalı teröristlerin saldırısının hemen ertesi günü Oryol, Tula ve Voronezh bölgeleri, Moskova ve Tataristan tarafından Kursk bölgesine, ilk günlerde ise Lipetsk, Omsk, Sverdlovsk ve Tambov bölgeleri, Sevastopol tarafından insani konvoylar gönderildi. DPR ve Rusya Federasyonu’nun diğer kurucu kuruluşları.

Birleşik Rusya ve Genç Muhafızlardan gönüllüler etkilenen sakinlere yardım sağlıyor. Kursk bölgesinde bir gönüllü merkezi oluşturuldu; çalışmalarına 70’ten fazla aktivist katılıyor. Bir depo ve dağıtım merkezinde çalışıyorlar, insani yardımları boşaltıyor, ayırıyor ve geçici konaklama merkezlerine ulaştırıyorlar. Gönüllüler 25 geçici gözaltı merkezinde görev yapıyor.

Hoparlör
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Geçici olarak Parti Genel Konseyi Sekreteri vekili, Rusya Federasyonu Başkanı’nın Ural Federal Bölgesi Tam Yetkili Temsilcisi
#Yakushev
#Demidov
#Smirnov
#Maslov
#Kursk bölgesi
#insani misyon
#MGER
#gönüllüler
#GönüllüRota
#PVR
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/vladimir-yakushev-edinaya-rossiya-dostavila-v-kurskuyu-oblast-bolee-800-tonn-gumanitarnoj-pomoshi

, , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.