Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Olga Zanko: Tüm Rusya spor maratonunun “Rusya’nın Gücü” satranç haftasına 31 binden fazla kişi katıldı

Olga Zanko: Tüm Rusya spor maratonunun “Rusya’nın Gücü” satranç haftasına 31 binden fazla kişi katıldı
REKLAM ALANI
30.07.2024
A+
A-

Olga Zanko: Tüm Rusya spor maratonunun “Rusya’nın Gücü” satranç haftasına 31 binden fazla kişi katıldı

2024,

15-21 Temmuz tarihleri ​​arasında gerçekleşti ve Uluslararası Satranç Günü’ne denk gelecek şekilde zamanlandı.
Parti aktivistleri tüm bölgelerde herkesin katılabileceği açık satranç turnuvaları düzenledi.

“Satranç haftası her yaştan amatör ve sporcunun büyük ilgisini çekti. Turnuvalarımız insanları birleştirmek, dostça bir atmosfer yaratmak ve benzer düşünen insanlardan oluşan bir topluluk oluşturmak için harika bir fırsat haline geldi” dedi Birleşik Rusya Destekçileri Merkez Konseyi Başkanı Olga Zanko.

Satranç haftasında 665 mekan düzenlendi. Özellikle Tyumen bölgesindeki Birleşik Rusya taraftarları eş zamanlı oyunlar ve hızlı satranç turnuvaları düzenledi.

Nijniy Novgorod bölgesinin kamu destek merkezinde de bir satranç turnuvası düzenlendi. Turnuvanın video bağlantısıyla başlaması, hızlı satranç ve yıldırım satrançta dünya şampiyonu olan uluslararası büyükusta Sergei Karyakin tarafından yapıldı.

Kirov’da, “Birleşik Rusya”nın kamu desteğinin merkezinde, Kirov bölgesinin ve Kirov şehrinin 13 kez şampiyonu MS SSCB Alexander Nikolaevich Chudinovskikh’in anısına bir yıldırım turnuvası düzenlendi.

Satranç turnuvasının federal aşaması 30 Temmuz’da gerçekleşecek. Federal çevrimiçi turnuvanın üç galibi, Sergei Karyakin ile oyuna katılabilecek.

Tüm Rusya yaz spor maratonunun “Rusya’nın Gücü” 1 Haziran’dan 10 Ağustos’a kadar sürdüğünü ve ünlü sporcularla çeşitli spor etkinlikleri, antrenmanlar, egzersizler ve ustalık sınıfları içerdiğini hatırlatalım. Spor etkinliklerine katılmak için “Rusya’nın Gücü” projesinin web sitesinde kayıt olabilirsiniz .

 

Hoparlör
Zanko Olga Nikolaevna
Zanko Olga Nikolaevna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duma Komitesi’nin sivil toplumun gelişimi, kamu ve dini derneklerin sorunları konusunda Başkan Yardımcısı, Tüm Rusya halk hareketi “ZAFER GÖNÜLLÜLERİ” Merkez Karargahı Başkanı, Rusya Federasyonu Başkanı “Birleşik Rusya” Destekçileri Merkez Konseyi
#Zanko
#Rusya’nın Gücü
#satranç
#Karyakin
#yarışmalar
#Tüm Rusya Spor Maratonu
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/olga-zanko-v-shahmatnoj-nedele-vserossijskogo-sportivnogo-marafona-sila-rossii-prinyali-uchastie-bolee-31-tysyachi-chelovek

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.