Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MEHMET FETTAH ÇİFTÇİ `DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

MEHMET FETTAH ÇİFTÇİ `DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
REKLAM ALANI
26.02.2022
A+
A-

Ak Parti 27.Dönem Hatay Milletvekili Adayı ve Bayir Bucak Türklerini Koruma Tanıtma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Fettah Çiftçi, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Çiftçi, mesajında “İnsanlığın bitmiş olduğu bir anda ortaya çıkan ve cahiliye döneminde bir güneş gibi insanların üzerine doğan Peygamber Efendimizin (S.A.V.) en önemli mucizelerindendir. O gecede Peygamber Efendimiz (S.A.V.), gece vakti Allah’ın emriyle Cebrail (A.S.) vasıtasıyla Mekke’de Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan da yedi kat semayı aşıp yüce alemlerin Rabbi olan Allah’ın huzuruna yükselmesi olayıdır.

Miraç aynı zamanda mübarek Ramazan ayının da müjdecisi olarak kabul edildiğinden bu mübarek günlerin feyiz ve bereket zincirlerinden bir halka olması hasebiyle Miraç’a ulaşmanın mutluluğu içerisinde olduğumuzu hatırlatmak istiyorum. Aynı zamanda beş vakit namazın bu gecede farz kılındığını bilerek, dünyada devam eden savaşların bir an önce bitmesi ve İslam coğrafyasının içerisinde bulunduğu durumdan kurtulup bir an önce felaha ve barışa ermesi için ümmet olarak dua etmemiz gerekiyor” dedi.

Başkan Çiftçi, Miraç Kandilinin başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa barış huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederken, Kandilin birlik ve beraberliğimizi daha da perçinlemek adına millet olarak kenetlenmemiz gerektiğini ifade etti.

Başkan Çiftçi , ”Son olarak tüm bu duygu ve düşüncelerle başta Hatay ve Ankara İlimiz olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Miraç Kandilini tebrik eder, Miraç Kandilinin tüm insanlığı barış, huzur ve mutluluk getirmesini temennisi ile İslam dünyasının içerisinde bulunmuş olduğu bu durumdan bir an önce kurtulmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI
Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish