Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HÜSEYİN KIRAN `DAN REGAİB KANDİLİ MESAJI

HÜSEYİN KIRAN `DAN REGAİB KANDİLİ MESAJI
REKLAM ALANI
02.02.2022
A+
A-

KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci iş Adamı Hüseyin Kıran, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kıran, İslam âleminde üç aylar olarak bilinen rahmet, mağfiret ve bereket ayı olarak tanımlanan Recep, Şaban ve Ramazan aylarına ulaşmanın bir kez daha mutluluğunu yaşıyor, Yüce Allah’a bizleri bu mübarek aylara ulaştırdığı için şükürlerimizi şükrediyoruz.

Müslümanlar için bütün zamanlar kıymetlidir ve bu zamanlarda Allah’ın rızasını kazanmak gayesiyle çaba harcarlar. Bununla birlikte mübarek gün ve geceler insanların Allah’ın rızasını kazanmak, O’nun rahmetine ve mağfiretine nail olabilmek için önemlidir. Mübarek üç ayların başlangıcı Regaib Kandili de bu önemli gecelerden biridir. Regaib, kelime anlamı olarak arzulanan, talep edilen şey anlamındadır. Müslümanların en büyük arzusu Allah’ın rızasını kazanmak ve Allah’ın rahmetine ulaşmaktır. Allah’ın rızasını kazanmak için bu önemli gecede samimi bir kalple Yüce Yaradan’a ellerimizi açacağız ve O’na yöneleceğiz. Ülkemizin bekası için canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimiz için dua edeceğiz. Kalbimizdeki merhamet ve şefkat duygularının farkına vararak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yardımına koşacağız. Ülkemizin ve milletimizin birliği, dirliği ve daha iyi olmasını Yüce Allah’tan niyaz edeceğiz.

Regaib Kandili vesilesiyle toplumumuzda iyilik ve hayrın artmasını, birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesini temenni eder, bu duygu ve düşüncelerle başta Ülkemiz olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek üç ayların müjdecisi Regaib Kandili’ni tebrik ederim.

ABDULLAH YİĞİT- ANKARA

REKLAM ALANI
Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish