Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

GELECEĞİN YILDIZ SPORCULARI HALİLİYE’DE YETİŞİYOR

GELECEĞİN YILDIZ SPORCULARI HALİLİYE’DE YETİŞİYOR
REKLAM ALANI
31.01.2023
A+
A-

GELECEĞİN YILDIZ SPORCULARI HALİLİYE’DE YETİŞİYOR

 

 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi bünyesindeki spor kursları, gençlerin geleceğe emin adımlarla hazırlandığı merkezler olmaya devam ediyor. Geleceğin yıldız sporcuları olmak için mücadele eden gençler, sağlanan imkanlar dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ teşekkür ediyor.

Bir 11 kişi, voleybol oynayan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Gençlere Can’dan Hizmet” anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye bünyesindeki Spor Merkezleri ile gençlere vakit geçirecekleri ortamlar sunulurken, gençlere spor alışkanlığı kazandırılması amaçlanıyor. Bu kapsamda Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezindeki voleybol kursuna katılan gençlere alanında uzman eğitmenler tarafından eğitimler veriliyor. Forma desteğinin de sağlandığı kurslardan yararlanan gençler, geleceğin genç yetenekleri olmak için çalışıyor. Gençlere birçok branşta eğitimlerin sunulduğu merkezlerden biri olan Sabiha Özlek Spor Salonundaki basketbol kursundan yararlanan gençler ise hem teknik hem de uygulamalı eğitim alıyor. Kış Spor Okulları kapsamında açılan kurslardan faydalanan gençler, ara tatili de sporla geçirdiklerini ifade ederek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkür etti.

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, iç mekan ve yazı görseli olabilir
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise basketbol, voleybol, tekvando, judo, badminton ve yüzme dallarında devam eden Kış Spor Okullarına 7-14 yaş aralığındaki çocukların kayıt oluşturabileceği kaydedildi.

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar, iç mekan ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

Bir 11 kişi, iç mekan ve yazı görseli olabilir

Bir 11 kişi, voleybol oynayan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 11 kişi, iç mekan ve yazı görseli olabilir

REKLAM ALANI
Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish