Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ekipman, araçlar ve araçlar: Birleşik Rusya, SVO katılımcılarını ön saflarda destekliyor

Ekipman, araçlar ve araçlar: Birleşik Rusya, SVO katılımcılarını ön saflarda destekliyor
REKLAM ALANI
17.08.2024
A+
A-

Ekipman, araçlar ve araçlar: Birleşik Rusya, SVO katılımcılarını ön saflarda destekliyor

2024,

Savaşçıların talebi üzerine bölgelerden gerekli her şey gönderiliyor
Birleşik Rusya üyeleri, Tyumen bölgesinden ön quadcopter’lara, elektronik savaş sistemlerine, aktif gürültü azaltıcı kulaklıklara, termal görüntüleme manzaralarına, kanal şifrelemeli telsizlere, telemetrelere, frekans analizörlerine ve drone dedektörlerine transfer edildi ve bu fonlarla satın alındı. “Zafere 100 Milyon” kampanyası.

“Birleşik Rusya’nın ana şubeleri eylemde aktif rol almaya devam ediyor. Parti, Tyumen ordusundan düzenli olarak talepler alıyor; şu anda en çok talep gören ekipmanlar dörtlü helikopterler ve elektronik savaş sistemleridir. Birincil örgütler savaşçıların taleplerine yanıt verdi ve gerekli ekipmanı satın almak için fon topladı,” dedi Birleşik Rusya bölgesel yürütme komitesi başkanı ve Tyumen Bölge Duması sosyal politika komitesi başkanı Olga Shvetsova .

Moskova Bölgesi Balaşiha’da, Birleşik Rusya’nın yerel şubesinin sekreteri, bölge başkanı Sergei Yurov, “Han” çağrı işaretine sahip bir gönüllüyle buluştu ve birimine yardım aktardı.

“Geçenlerde Igor Bryntsalov (Birleşik Rusya’nın Moskova bölge şubesi sekreteri, Moskova Bölge Duması başkanı – editörün notu) ile birlikte Balaşiha’dan gönüllümüzün ailesiyle buluştuk. Askerin eşi, cephedeki adamlarımıza gerekli yardımın yapılması yönünde talepte bulundu. Igor Yuryevich’in talimatı üzerine gönüllüyle görüştüm ve ona ihtiyacı olan her şeyi verdim” dedi Sergei Yurov.

 

Yaralıların tahliyesi için bir motosiklet, bir römork, bir dizel jeneratör, aletler, kamuflaj ağları, taktik çantalar ve diğer gerekli yardımlar Novosibirsk bölgesinden Kuzey Askeri Bölge bölgesine nakledildi.

“Askeri personel bizimle iletişime geçti. İhtiyacımız olan her şeyi satın aldık ve gönderdik. Birleşik Rusya Gönüllü Merkezi, Novosibirsk’in tüm bölgelerinde ve Novosibirsk bölgesindeki SVO katılımcılarına yardım toplamak için çalışıyor. LPR’nin Belovodsky bölgesi bizim tarafımızdan desteklenmektedir. Askeri personelle iletişim halinde kalıyoruz ve onlara hedefe yönelik bir şekilde yardımcı oluyoruz” diye vurguladı bölgesel yasama meclisi yardımcısı Yulia Shvets .

 

Astrakhan Şehri Duma milletvekili Nikolai Shaidin, bölgesel gönüllü hareketi başkanı “VK. Kendi halkımızı terk etmiyoruz.” Maxim Gostyunin, arabayı Kuzey Askeri Bölge’de bulunan kolordu yardımcılığından bir meslektaşına bağışladı. Başlatıcı, savaş görevlerini gerçekleştirmek için kişisel olarak bir araba satın alan Şehir Duması milletvekili Rubin Karimov’du .

Maxim Gostyunin, “Bu eylem, ön cephedeki askeri personelin ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunan Birleşik Rusya milletvekillerinin dayanışma ve desteğinin çarpıcı bir örneğidir” dedi.

 

Kaliningrad bölgesinde, Birleşik Rusya’nın Pionersky yerel şubesi sekreteri Leonid Shibaev ve Pionersky kentsel bölgesi milletvekilleri bölge konseyindeki Birleşik Rusya fraksiyonunun başkanı Alexey Yakimov, kamuflaj ağlarını askeri personele teslim etti İlçede bulunan birimlerden biri.

Çelyabinsk bölgesinin Chesmensky bölgesinden üç Niva arabası, bir UAZ ve iki Ural motosikleti ön cepheye gönderildi. Tüm arabalar, savaşçılar için gerekli her şeyin bulunduğu kutularla doluydu.

“Bölgemizde Kuzey Askeri Bölgedeki askerlerimize günün her saatinde yardım etmeye hazır, nazik, sorumlu insanlar var. Birlikte güçlüyüz ve Zafer bizim olacak,” dedi Birleşik Rusya’nın Chesma yerel şubesi sekreteri Olga Yanina .

 

Birleşik Rusya ve Belaya Rus örgütünden aktivistler Smolensk’ten, SVO üyelerinin tedavi gördüğü DPR’deki bir hastaneye ilaç gönderdi. “Her Şey Cephe İçin” projesi kapsamında 30 kutudan fazla ilaç ve sarf malzemesi toplamayı başardık.

“Her zaman sağlanan yardımlardan dolayı yurttaşlarımıza, sosyal aktivistlere, sağlık kurumlarına ve milletvekillerimize çok teşekkür ederiz. Ayrıca Belarus Cumhuriyeti’ndeki meslektaşlarımızın savunmacılara defalarca yardım ettiğini ve yardım etmeye devam ettiğini de belirtmek isterim,” dedi proje koordinatörü Senatör Artem Malashchenkov.

Kargoda ilaçların yanı sıra gıda, askerler için kişisel hijyen malzemeleri ve okullardan birine ait ofis malzemeleri de bulunuyordu.

Özel operasyonun ilk gününden itibaren Birleşik Rusya, Donbass’ın tahliye edilen sakinlerinin yanı sıra LDPR, Kherson ve Zaporozhye bölgelerinde kalanlara kapsamlı yardım sağlıyor. Partinin bölge şubeleri şimdiden yeni bölgelere gıda ve hijyen ürünlerinden ilaç ve tıbbi ekipmana, inşaat malzemeleri ve ev aletlerine kadar 110 bin tondan fazla insani yardım malzemesi teslim etti.

Kuzey Askeri Bölge’nin başlangıcından bu yana Birleşik Rusya cepheye yardım sağlıyor. Ön saflardaki savaşçılar için özel ekipman, quadcopter, drone, iletişim ekipmanı, termal görüntüleme cihazı ve ekipman alımı için neredeyse 13 milyar ruble toplandı.

Hoparlör
Şvetsova Olga Vladimirovna
Şvetsova Olga Vladimirovna
Partinin Tümen Bölge Şubesi Bölgesel Yürütme Komitesi Başkanı, Tümen Bölgesel Duma Sosyal Politika Komitesi Başkanı
#SVO
#özel operasyon
#askeri personele destek
#bölgeler
#Tyumen bölgesi
#Shvetsova
#Moskova bölgesi
#Yurov
#Bryntsalov
#Novosibirsk bölgesi
#Şvets
#Astrahan bölgesi
#Şaidin
#Karimov
#Kaliningrad bölgesi
#Şibaev
#Yakimov
#Çelyabinsk bölgesi
#Ioannina
#Smolensk bölgesi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/oborudovanie-avtomobili-i-instrumenty-edinaya-rossiya-podderzhivaet-uchastnikov-svo-na-peredovoj

, , , , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.