Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Melitopol’da çoklu spor sitesi “Tochka Sport” açıldı

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Melitopol’da çoklu spor sitesi “Tochka Sport” açıldı
REKLAM ALANI
27.06.2024
A+
A-

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Melitopol’da çoklu spor sitesi “Tochka Sport” açıldı.

2024

Futbol sahası, voleybol, basketbol, ​​spor salonu ve antrenman alanları bulunmaktadır.
Daha önce Birleşik Rusya ve şehir yönetimi, IES-BASKET okul ligi ile sitenin inşası konusunda bir anlaşma imzalamıştı.

“Daha önce burada çorak arazi vardı ama şimdi harika bir alan açıldı. Birçok çocuğun hayalini gerçekleştirmeyi başardık. Geleceğimizi inşa etme, harika vatanımızı geliştirme gücüne sahip olmanız için eğitin, çalışın, sağlıklı ve güçlü büyüyün,” dedi Birleşik Rusya bölgesel şubesi sekreteri Galina Danilchenko.

MGER Merkez Karargahı başkanı Alexander Amelin , MGER aktivistlerinin Melitopol’de defalarca ünlü sporcuları getirdikleri turnuvalar düzenlediklerini söyledi.

“Çocukların spor yapma isteğini görüyoruz. Ve farklı yaşlardaki kız ve erkek çocuklar bu sitede pratik yapabilirler. Biz de onlara destek vereceğiz ve bu sitede spor ustalık sınıfları düzenlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Hoparlör
Amelin Alexander Nikolayeviç
Amelin Alexander Nikolayeviç
“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” STK Merkez Karargahı Başkanı
#Zaporozhye bölgesi
#yeni spor sahası
#Melitopol
#MGER
#Danilchenko
#Ameline
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/pri-podderzhke-edinoj-rossii-v-melitopole-otkrylas-multisportivnaya-ploshadka-tochka-sporta

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.