Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya”, Vympel özel kuvvetler subayı Mikhail Kuznetsov’un anısına Ramenskoye’de bir Kahraman Masası açtı

“Birleşik Rusya”, Vympel özel kuvvetler subayı Mikhail Kuznetsov’un anısına Ramenskoye’de bir Kahraman Masası açtı
REKLAM ALANI
07.09.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya”, Vympel özel kuvvetler subayı Mikhail Kuznetsov’un anısına Ramenskoye’de bir Kahraman Masası açtı
2024,

Terörle Mücadelede Dayanışma Günü’nde Druzhba köyündeki 11 numaralı ortaokula kuruldu.
Mikhail Kuznetsov, 3 Eylül 2004’te Beslan’daki 1 numaralı okuldan rehineleri kurtarırken öldü. 20 kişiyi güvenli bir yere tahliye etti. Binbaşı yaşamla bağdaşmayan çok sayıda yaralanma aldı. Ölümünden sonra IV. Derece Anavatan Liyakat Nişanı ile ödüllendirildi.

Etkinlik, Kahramanın yakınlarını, Birleşik Rusya aktivistlerini, Gaziler Konseyi gazilerini, savaşçıları, Kuzey Osetya temsilcilerini ve Ramensky Bölgesi yönetimini bir araya getirdi.

“Okul, henüz 39 yaşında olan genç bir adamın kahramanca eyleminin anılarını dikkatle koruyor. O öldü ama onun kahramanlığı sonsuza kadar yaşayacak. Sevgili Öğrenciler! Sizleri anılarınıza değer vermeye ve ülkeniz Rusya’ya sadık olmaya çağırıyorum. Ailenizin ve doğduğunuz yerin kıymetini bilin. Birleşik Rusya partisi üyesi Ramensky Kent Bölgesi Gaziler Konseyi başkanı Nadezhda Zheltukhina, okul çocuklarına seslendi .

Toplananlar, bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak terör mağdurlarının anısını saygı duruşunda bulundu ve çiçekler bıraktı.

Mikhail Kuznetsov’un eğitim gördüğü 11 numaralı okulun topraklarında onun onuruna bir anıt dikildi. Öğrenciler ve öğretmenler her yıl Beslan’da sivillerin yaşamları için savaşırken ölen insanları anmak için bir miting düzenliyorlar.

Birleşik Rusya’nın “Yeni Okul” parti projesi kapsamında başlattığı “Kahramanın Partisi” eğitim projesinin , okul çocuklarına yiğit bir eylemde bulunan ve kişisel cesaret gösteren yurttaşlar hakkında erişilebilir bir biçimde anlattığını hatırlatalım . Okul sıralarında, kahramanlar hakkında bilgi içeren resmi portala bağlantı içeren, mobil cihazlar için bir QR kodu bulunmaktadır. Böyle bir masada oturma hakkı, öğrencilere çalışmalarında mükemmellik ve okul yaşamına aktif katılım için verilmektedir.

#Zheltukhina
#Moskova bölgesi
#bölgeler
#partiprojeleri
#yeniokul
#parthero
#Beslan
#terör saldırısı
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-otkryla-v-ramenskom-partu-geroya-v-pamyat-ob-oficere-specpodrazdeleniya-vympel-mihaile-kuznecove

, , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.