Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” uluslararası “Artek Halkı” eyleminin son proje oturumunu gerçekleştirdi

“Birleşik Rusya” uluslararası “Artek Halkı” eyleminin son proje oturumunu gerçekleştirdi
REKLAM ALANI
02.08.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” uluslararası “Artek Halkı” eyleminin son proje oturumunu gerçekleştirdi

2024,

Partinin Uluslararası İşbirliği ve Yurtdışındaki Yurttaşların Desteklenmesi Genel Konseyi Komisyonu ve “Fırsatlar Dünyası” Parti Projesinin desteğiyle gerçekleşti.
Final proje oturumunun kazananları, “Rusya Dostları Kulübü” parti programına tekliflerini sunan 8 çocuk oldu.

Artek, uğruna çabaladığımız minyatür dünyadır. Herkesin eşit, dost canlısı olduğu ve kendi çıkarlarını ve değerlerini dayatmadan ortak sorunları çözmek için çalıştığı bir dünya. Federasyon Konseyi Başkan Yardımcısı Konstantin Kosachev , “Artek uluslararası itibarını yeniden kazanıyor; dünyanın her yerinden çocuklar orada toplanıyor” dedi .

 

Katılımcılar arasında 15 ülkeden “Artek Halkı” uluslararası kampanyasının kazananları olan 78 lise öğrencisi yer alıyor.

“Rusya’nın Dostları Kulübü ülkelerinde 4 milyardan fazla insan yaşıyor – gerçek bir dünya çoğunluğu, bu da bize dünyanın geleceğine dair kendi vizyonumuzu ortaya koyma hakkını veriyor. Birleşik Rusya Yüksek Bürosu üyesi Andrei Klimov, “Artek Halkı” kampanyasının katılımcıları olarak, “Rusya Dostları Kulübü’nün büyük ailesine katılıyorsunuz” dedi .

“ Fırsatlar Dünyası ” parti projesinin koordinatörü Roman Romanov, özellikle Belarus’tan Tatyana Petrova’nın geleneksel değerlerin korunması, güçlendirilmesi ve korunmasına yönelik projesine , Kırgızistan’dan Anna Ostapenko’nun kültürel işbirliği projesine ve Kırgızistan’dan Anna Ostapenko’nun kültürel işbirliği projesine dikkat çekti. Güney Osetya’dan Barsag Tedeev tarafından “Fırsatlar Dünyası” dijital platformunun uluslararası gelişimi .

“Finalde sunulan tüm projeler, barış ve dostluğun yüksek ideallerini doğruluyor ve “Rusya Dostları Kulübü” programı çerçevesinde desteği hak ediyor. Artek sakinlerinin de desteğiyle 2025 yılındaki uluslararası “Artek Halkı” kampanyasının coğrafyasını önemli ölçüde genişleteceğine ve daha fazla çocuğun efsane kampı ziyaret etmesine olanak sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.

 

Belaruslu çocukların, “Artek Halkı” kampanyası kapsamında 2025 yılında daha önce kampa katılan yetişkinler için uluslararası bir yarışma düzenlenmesi önerisi büyük beğeni topladı. Kazananlar, Nisan 2025’in sonunda Artek Okumaları forumuna katılma fırsatına sahip olacak.

Ayrıca jüri üyeleri, “Sağlıklı Olmak Harikadır” ve “Dijital Dünyada Finansal Güvenlik” adlı uluslararası kampanyanın gerçekleştirilmesi önerilerine de oybirliğiyle destek verdi.

Hoparlör
Kosachev Konstantin Iosifovich
Kosachev Konstantin Iosifovich
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Başkan Yardımcısı
#Kosaçev
#Klimov
#Romanov
#partiprojeleri
#Fırsatlar Dünyası
#İnsanlarArtek
#FriendsClubRusya
#Artek
#yarışma
#Uluslararası ilişkiler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provela-final-proektnoj-sessii-mezhdunarodnoj-akcii-lyudi-arteka

, , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.