Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, ülke genelinde okul, anaokulu ve spor merkezlerinin inşaatındaki ilerlemeyi kontrol etti

Birleşik Rusya, ülke genelinde okul, anaokulu ve spor merkezlerinin inşaatındaki ilerlemeyi kontrol etti
REKLAM ALANI
05.02.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, ülke genelinde okul, anaokulu ve spor merkezlerinin inşaatındaki ilerlemeyi kontrol etti
2024,

Sosyal tesislerin inşası ve onarımı partinin halk programının önceliklerinden biridir
Khanty-Mansiysk’te “parti inişine” katılanlar, 1 No’lu yeni spor salonu binasının ekipmanını değerlendirdiler. Dört katlı bina 600 öğrenci için tasarlandı. Tesis Aralık 2023’te devreye alındı. Toplam alanı yaklaşık 19,5 bin metrekaredir. metre.

“Bunlar eğitim sürecini organize etmek için gerekli en modern ekipmanlarla donatılmış 20 sınıftır. Mükemmel bir kimya laboratuvarı, multimedya sınıfı, beden eğitimi ve spor alanı, kantin, kütüphane ve tıbbi ünite bulunmaktadır. Spor salonunun birinci ve ikinci binaları sıcak bir geçitle birbirine bağlanıyor,” dedi Birleşik Rusya’nın Hantı-Mansiysk bölge şubesi sekreteri Boris Khokhryakov .

Altay Cumhuriyeti’ndeki Maima köyünde, Birleşik Rusya’nın yerel şubesi sekreteri Pyotr Gromov , Svetlyachok anaokulunun revizyonunu denetledi. Ona göre çalışmalar zamanında tamamlanırken, revizyonun yaz sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

“Binanın ikinci bloğunda ısıtma sistemi yüzde 50 değiştirilmiş, elektrik tesisat işleri yapılıyor, duvarlar tamamen macunlanıp sıvanıyor, çatı yenileniyor. İlk blokta çatı ve zeminleri sökmeye başladık. Şubat ortasına kadar tüm sökme işleri tamamlanacak, ardından duvarların, bölmelerin ve zeminlerin onarımı başlayacak” dedi Pyotr Gromov.

Şehrin ilk spor yüzme havuzu Krasnoyarsk Bölgesi Sharypovo’da inşa ediliyor. Parti temsilcileri çalışmaların ilerleyişini kontrol etmek için siteyi ziyaret etti. Şu anda inşaat planlandığı gibi ilerliyor. Binada altı kulvarlı 25 metrelik bir yüzme havuzu ve yüzme dersleri için 12 metrelik bir çanak yer alacak. Ayrıca bir spor salonu, sauna, mutfaklı yemek odası, laboratuvarlı doktor muayenehanesi, masaj odaları, duşlar, tuvaletler ve eğitim odaları da donatılacak.

“Parti çıkarma ekibi” ayrıca Uyarsky Bölgesi, Gromadsk’taki yeni Eğlence Merkezini de ziyaret etti. Kurum Haziran 2023’te açıldı. Denetim sırasında birkaç küçük teknik kusur tespit edildi. Bölgesel Temsilciler Konseyi başkanı Sergei Startsev , “Garanti süresi geçerlidir, müteahhitlik kuruluşunun yöneticisi her zaman iletişim halindedir ve tüm eksiklikleri titizlikle düzeltir” dedi .

İnguşetya’da parti temsilcileri Berd-Yurt köyünde 250 kişilik yeni bir okulun inşasını değerlendirdi. İnşaat çalışmaları 31 Mart 2023’te başladı ve 31 Aralık 2024’te tamamlanması planlanıyor. Eğitim kurumunu tasarlarken öğrencilerin ve öğretmenlerin ihtiyaçlarını dikkate aldık: özel kimya ve fizik derslikleri, kız ve erkek çocuklar için en son teknik gereksinimleri karşılayan modern ekipmanlarla donatılmış çalışma sınıfları. Futbol ve basketbol sahaları, farklı yaş gruplarına yönelik oyun alanları, kantin ve büyük bir toplantı salonu da inşa edilecek. Engelli kişilerin rahatlığı için rampa ve asansör sağlanmaktadır. Ryazan Bölgesi Kasimov şehrinde, Birleşik Rusya’nın proje faaliyetlerinden sorumlu bölgesel şubesinin sekreter yardımcısı, bölge vali yardımcısı Artyom Branov , 960 kişilik yeni bir okulun inşaatının ilerleyişini kontrol etti. “İş temposunu artırma ve şantiyedeki inşaatçı sayısını artırma talimatı verdim. Bu yıl okulun faaliyete geçmesi gerekiyor” dedi Artyom Branov.

Hoparlör
Khokhryakov Boris Sergeevich
Khokhryakov Boris Sergeevich
BİRLEŞİK RUSYA Partisi’nin Hantı-Mansiysk bölge şubesi sekreteri. Khanty-Mansiysk Özerk Okrugu Duma Başkanı – yedinci toplantıdan Ugra
#Khokhryakov
#Khanty-Mansiysk Özerk Okrugu – Ugra
#Gromov
#bölgeler
#parti inişi
#Krasnoyarsk bölgesi
#Başlıyorsev
#İnguşetya Cumhuriyeti
#Evloev
#Ganiev
#Ryazan Oblastı
#Branov
#izleme
#Altay Cumhuriyeti
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-proverila-hod-stroitelstva-shkol-detskih-sadov-i-sportivnyh-centrov-po-vsej-strane

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.