Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” Rusya Günü nedeniyle ülke çapında şenlik etkinlikleri düzenliyor

“Birleşik Rusya” Rusya Günü nedeniyle ülke çapında şenlik etkinlikleri düzenliyor
REKLAM ALANI
12.06.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” Rusya Günü nedeniyle ülke çapında şenlik etkinlikleri düzenliyor
12 Haziran 2024

Toplantılara aktivistler ve parti milletvekilleri, gönüllüler, SVO üyeleri ve aileleri katılacak.
Moskova’da parti aktivistleri bölge sakinleriyle birlikte Rus bayrağının renklerinde 55 metrelik kurdeleler germek için bir flaş gösterisi düzenlediler. Eyleme 200’den fazla kişi katıldı. Başkentte ayrıca üç renkli bisiklet yarışları da düzenlenecek. Çuvaş Cumhuriyeti Kanash’ta 3,5 bin metrekareden fazla bir alana sahip üç rengin açılışında. metrede 600’den fazla kişi katıldı. Birobidzhan, Veliky Novgorod, Anadyr, Voronezh, Perm’de parti aktivistleri ve Genç Muhafızlar da Rusya Günü’nde bayrağı açacak.

Partinin desteğiyle Sevastopol, Arkhangelsk, Samara, Irkutsk, Nizhny Novgorod, Ugra, Habarovsk ve Krasnodar bölgelerinde araba mitingleri düzenlenecek. Kaluga’da Kozmonotluk Tarihi Müzesi’nden yaklaşık 30 araba çıkacak. K.E. Tsiolkovsky’den Zafer Meydanı’na. Krasnoyarsk Bölgesi’nde mitinge Kuzey Askeri Bölge gazileri katılacak. Nizhny Novgorod’da “İleri, Rusya!” eylemi Zafer Meydanı’ndan şehrin merkezi caddelerinden Zafer Parkı’na doğru bir motor mitingiyle başlıyor. Sütun Kuzey Askeri Bölge üyeleri tarafından yönetilecek. Parkta tören toplantısı yapılacak ve sahra mutfağı faaliyet gösterecek.

Partinin şehir şubesinin katılımıyla Magadan’da “Dostluk Bölgesi” festivali düzenlenecek. Programında şehrin kardeşliklerinden ulusal yemekler, bir konser programı, halk sanatı sergileri, ustalık sınıfları ve tematik fotoğraf bölgeleri yer alıyor.

Tula bölgesindeki Birleşik Rusya halk destek karargâhında özel harekât savaşçılarının çocukları ve eşleri “Birlikte Rusya” festivaline katıldı. Burada bir satranç turnuvası, Rus halk tarzında bir konser, marşın söylendiği bir flaş kalabalık ve temalı kartpostal yapımı konusunda ustalık sınıfı düzenlendi. Gönüllüler onları hava savunma askerlerinin tedavi gördüğü hastaneye götürecek. Ayrıca tatilin arifesinde Tula Kazakları, parti milletvekillerinin desteğiyle Kuzey Askeri Bölge bölgesine bir parti insani kargo daha teslim etti.

Rostov-on-Don’da Birleşik Rusya üyeleri, özel operasyon katılımcılarının ailelerini tatil nedeniyle tebrik edecek. Çocuklar için animatörlerin yer aldığı bir eğlence programı ve tekne turu düzenlenmektedir.

Ugra’da sakinler için bir bisiklet gezisi düzenleniyor – Özerk Okrug’un ve ülkenin tarihi hakkında soruların eşlik edeceği bir turist rotası ve şiirsel bir flash mob “Sevgiyle Rusya Hakkında!”

Vladivostok’un merkez meydanında yarışmalar, ustalık sınıfları ve şenlikli bir konser düzenlenecek. Smolensk, Sverdlovsk, Omsk, Lipetsk bölgeleri, Krasnoyarsk ve Habarovsk bölgeleri ile diğer bölgelerde de konserler düzenleniyor.

Üç renkli kurdeleler Nenets Özerk Okrugu, Kherson, Kostroma, Tver, Yaroslavl, Sakhalin bölgeleri, Dağıstan Cumhuriyeti, Altay Bölgesi ve diğer bölgelerin sakinlerine dağıtılacak.

Gorno-Altaysk Kültür ve Rekreasyon Parkı, Halkların Dostluk Geçit Töreni ve ulusal kültür festivalinin yanı sıra tematik mekanlar ve ustalık sınıflarına da ev sahipliği yapacak. “Anavatan Savunucuları” özel makine ve teçhizat sergisi ve “Kahramanların Eşleri” fotoğraf sergisi düzenlenecek.

Omsk’ta tatil, Uluslararası Forum katılımcılarının ana caddesi boyunca bir geçit töreni olan “Milliyetler Geçit Töreni” ile başlayacak. Toplantıya ulusal ve kültürel dernekler, yaratıcı gruplar, üniversite ekipleri ve Forum konukları – Kazakistan Cumhuriyeti, LPR, Udmurtia, Altay Bölgesi, Altay Cumhuriyeti, Yakutya, Novosibirsk ve Kemerovo bölgelerinden delegasyon temsilcileri katılacak.

Yeni bölgelerde de promosyonlar yapılıyor.

Birleşik Rusya üyeleri LPR belediyelerinin sokaklarında üç renkli kurdeleler dağıtacak. Herkesin Rus bayrağının renklerinde yüz boyaması yaptırılacak. Starobelsk’ten Novopskov’a Rusya ve “Birleşik Rusya” bayraklarını taşıyan bir araba ve motosiklet sütunu geçecek. Tatilin arifesinde Lutugino’da 50 metrelik Rus bayrağı açıldı.

DPR’de 20 araçlık bir konvoy Rus bayraklarıyla Donetsk’ten Makeevka üzerinden Khartsyzsk’in merkezine gidecek.

Herson bölgesinde, Birleşik Rusya aktivistleri askeri personelle birlikte bölge sakinlerine Rus bayrağının renklerine ve üç renkli kurdelelere boyanmış zencefilli kurabiye dağıttı. Daha önce okul çocukları bir ustalık sınıfında zencefilli kurabiye yaptılar.

#Rusya Günü
#Olaylar
#flash moblar
#araba mitingleri
#festivaller
#bölgeler
#bisiklet sürmek
#üst düzey sınıflar
#konserler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provodit-prazdnichnye-meropriyatiya-ko-dnyu-rossii-po-vsej-strane

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.