Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, Kaliningrad bölgesi başkanının seçimi için Alexey Besprozvannykh’i aday gösterdi

Birleşik Rusya, Kaliningrad bölgesi başkanının seçimi için Alexey Besprozvannykh’i aday gösterdi
REKLAM ALANI
11.06.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, Kaliningrad bölgesi başkanının seçimi için Alexey Besprozvannykh’i aday gösterdi

2024

Bölgenin vali vekili adaylığı parti konferansında desteklendi
Birleşik Rusya Merkez Yürütme Komitesi başkanı Alexander Sidyakin , partinin Alexey Besprozvannykh’i destekleyerek bölgede bir seçim kampanyası başlattığını belirtti .

“Kursu sırasında insanlardan sipariş toplanacak. Bunlardan maddi olarak sağlamak zorunda kalacağımız, inşa edilecek tesislerin kalitesini kontrol edeceğimiz ve sözlerimizden her zaman sorumlu olduğumuzu bir kez daha kanıtlayacağımız aday programı ortaya çıkacak. Adayımızın kazanacağına inanıyoruz. Çünkü insanlara ulaşma konusundaki yükümlülüklerimizi yerine getiriyoruz” diye vurguladı.

Alexander Sidyakin, Devlet Duması milletvekillerinin seçimine yönelik seçim kampanyasının devam ettiği 2021’de Birleşik Rusya’nın 3,5 milyondan fazla sipariş topladığını hatırlattı. Parti bunlardan bir halk programı oluşturdu ve bunu Kaliningrad bölgesi de dahil olmak üzere ülke çapında uyguluyor.

“2021’den 2023’e kadar Kaliningrad bölgesinde ulusal programa göre üç okul ve beş anaokulu inşa ettik. İki okul elden geçirildi: Polesie belediye bölgesi Slavyanskoye köyündeki bir okul ve Chernyakhovsk şehrinin 2 numaralı spor salonu. Küçük kasabalarda ve kırsal bölgelerdeki 20 okul spor salonu restore edildi. Bölgenin okul filosuna 73 otobüs eklendi. Dört açık, üç düzenli spor ve rekreasyon kompleksi hizmete açıldı. Modernizasyon 51 avlu alanını, 34 kamusal alanı, bölgedeki 15 belediyeyi, 23 Rusya Postanesi binasını ve 557 kilometrelik yolu etkiledi” diye ekledi Merkez İcra Komitesi başkanı.

Alexey Besprozvannykh ise asıl görevini Kaliningrad bölgesinin Rusya’nın en iyi on bölgesi arasına girmesini sağlamak olarak gördüğünü vurguladı.

“Önemli olan insanların yaşam kalitesini arttırmaktır. Yeni bir “Vatandaşın Yolu” programının lansmanı üzerinde çalışıyoruz. Her Kaliningrad sakininin yaşam yolunu departmanların sorumluluk alanlarına göre anlatmak istiyoruz. Ayrıca hizmetlerin kalitesinden duyulan memnuniyet konusunda da geri bildirim toplayacağız” dedi Alexey Besprozvannykh.

Ona göre, seçmenlerle çok sayıda toplantı yaparak dürüst, açık, meşru bir seçim kampanyası yürütmek gerekiyor.

“Belediye başkanlarıyla zaten toplantılar yaptım. Kaliningrad ve bölge sakinleriyle, tanınmış kişilerle ve iş dünyasından temsilcilerle çok sık görüşüyorum. Elbette onların önerileri Ağustos ayı için hazırlayacağım seçim kampanyasının bir parçasını oluşturacak,” diye tamamladı Alexey Besprozvannykh.

Mayıs ayında Başkan Vladimir Putin’in Alexey Besprozvannykh’i Kaliningrad bölgesinin vali vekili olarak atadığını hatırlayalım . Selefi Anton Alikhanov, Rusya Federasyonu Hükümeti’nin yeni yapısında Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın başına geçti.

Eylül ayındaki Birleşik Oylama Günü’nde, Rusya Federasyonu’nun 42 kurucu biriminde 70 seçim kampanyası düzenlenecek. Seçim sonuçlarına göre yerel özyönetim organları da dahil olmak üzere 25 binden fazla görev yeri doldurulacak. Bölgelerde bölgesel ve yerel düzeyde milletvekilleri için oy kullanacaklar – Rusya Federasyonu’nun kurucu kuruluşlarının 13 yasama meclisinde, bölgesel başkentlerin 21 şehir dumasında ve yerel yönetimler için 10 toplu seçim kampanyasında seçimler yapılacak tutulacak. Ayrıca Anadyr ve Abakan şehirlerinin belediye başkanları ile 21 bölge başkanının doğrudan seçimleri yapılacak ve Devlet Duması milletvekillerinin ara seçimleri yapılacak.

#Sıdyakın
#Kaliningrad bölgesi
#Vali
#seçim2024
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-vydvinula-alekseya-besprozvannyh-kandidatom-na-vybory-glavy-kaliningradskoj-oblasti

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.