Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya bölgelerde “Çocuğunuzu okula hazırlayın” kampanyasını sürdürüyor

Birleşik Rusya bölgelerde “Çocuğunuzu okula hazırlayın” kampanyasını sürdürüyor
REKLAM ALANI
06.08.2024
A+
A-

Birleşik Rusya bölgelerde “Çocuğunuzu okula hazırlayın” kampanyasını sürdürüyor

2024,

Parti temsilcileri yeni eğitim yılı için çocuklara okul kitleri dağıttı
Krasnoyarsk Bölgesi’nde, Birleşik Rusya’nın bölge şubesi sekreteri, bölge valisi Mikhail Kotyukov, Lugansk Halk Cumhuriyeti’nin Sverdlovsk ve Sverdlovsk bölgesindeki okul çocuklarına yazı malzemeleri, defterler, boyalar ve eskiz defterleri içeren sırt çantaları teslim etti.

Ayrıca birinci sınıf öğrencilerine mükemmel notlar ve hedeflerine ulaşmada azim dileyen veda mektuplarını da imzaladı. Her sırt çantasına dahil edilecekler.

“LPR’nin Sverdlovsk Belediye Bölgesi ile uzun süredir devam eden bir ortaklık ve dostane ilişkiler kurduk. Ve şimdi bölgenin her yerinden insanlar, birinci sınıf öğrencileri ve ebeveynleri özel bir askeri operasyona katılan çocuklar için gerekli eşyaların toplanmasına yardım ediyor. Krasnoyarsk sakinlerinin bütün aileleri bu etkinliğe katılarak ellerinden geleni getiriyor: Birisi hazır bir sırt çantası topluyor, birisi bireysel okul malzemeleri topluyor. Ancak asıl önemli olan bu harika insani girişimin Krasnoyarsk sakinlerini birleştirmesidir” diye vurguladı Mikhail Kotyukov.

Birleşik Rusya’nın Novosibirsk bölge şubesi, LPR’nin Belovodsky bölgesi için birinci sınıf öğrencileri için 100’den fazla sırt çantası da dahil olmak üzere bir “öğrenci yükü” topladı.

“Burası Novosibirsk bölgesinin sponsorluğunda bir alan. Yardım sürekli olarak sağlanıyor, bölgede normal hayat yeniden sağlanıyor, Novosibirsk uzmanları orada çalışıyor,” dedi partinin bölgesel yürütme komitesi başkanı Yulia Shvets .

 

Saratov’da, Volzhsky bölgesinden Birleşik Rusya aktivistleri ve ” Birleşik Ülke – Erişilebilir Çevre ” parti projesinin yerel koordinatörü Veronika Petrova, sağlık sorunları olan çocuklara bir dizi kırtasiye malzemesi içeren okul sırt çantaları hediye etti.

Veronika Petrova, “Parti aktivistleri, özellikle özel çocuklar yetiştiriyorlarsa, yardım isteyen tüm aileleri görmezden gelmemeye çalışıyor” dedi.

 

Dağıstan’da milletvekili Gasan Osmanov , SVO üyesi Vadim Efendiyev’in kalabalık ailesini ziyaret ederek iki kız öğrenciye sırt çantası, gerekli okul malzemeleri ve ofis malzemelerini verdi.

“Eylemin, nüfusun sosyal açıdan öncelikli grupları için çok önemli olduğunu ve Aile Yılı’nda ailelerin devletten destek hissetmelerinin önemli olduğunu” vurguladı.

 

Tomsk bölgesinde Birleşik Rusya yardıma ihtiyacı olan ailelerin bir listesini oluşturuyor.

“Yeni okul yılına hazırlanmak sorumlu ve büyük bir iştir. Kaliteli eğitim için her çocuğun her şeye sahip olması gerekir” dedi partinin bölgesel yürütme komitesi başkanı Natalya Opanasyuk .

Birleşik Rusya’nın her yıl düşük gelirli ve geniş ailelerin çocukları ile SVO katılımcılarının çocukları için “Çocuğunuzu okula hazırlayın” kampanyasını yürüttüğünü hatırlatalım. 2023 yılında 60 binden fazlası Donbass ve Novorossiya’dan olmak üzere yaklaşık 220 bin çocuğa yardım yapıldı.

Ayrıca Birleşik Rusya, okullara yardım sağlamak ve okulların okul yılının başlangıcına hazır olup olmadıklarını kontrol etmek için etkinlikler düzenleyecek.

Hoparlör
Kotyukov Mihail Mihayloviç
Kotyukov Mihail Mihayloviç
Krasnoyarsk Bölgesi Valisi, Birleşik Rusya partisinin Krasnoyarsk bölge şubesi sekreteri
#terfi
#çocuğunuzu okula hazırlayın
#bölgeler
#Krasnoyarsk bölgesi
#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#Kotyukov
#Novosibirsk bölgesi
#Şvets
#Saratov bölgesi
#Petrova
#Dağıstan Cumhuriyeti
#Osmanov
#Tomsk bölgesi
#Opanasyuk
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-prodolzhaet-akciyu-soberi-rebyonka-v-shkolu-v-regionah

 

, , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.