Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BEKİR AYAZ’IN “DEVLETİN SPOR POLİTİKASI “İSİMLİ KİTABI ÇIKTI

BEKİR AYAZ’IN “DEVLETİN SPOR POLİTİKASI “İSİMLİ KİTABI ÇIKTI
REKLAM ALANI
01.02.2023
A+
A-

BEKİR AYAZ’IN “DEVLETİN SPOR POLİTİKASI “İSİMLİ KİTABI ÇIKTI.

Deneyimli spor yöneticisi Bekir AYAZ “Devletin Spor Politikası “ isimli kitabı Çıra Yayınevi tarafından yayınlanarak reyonlarda satışa sunulmuştur.

Açıklama yok.
Çıra yayınları tarafından Kitabın tanıtım bülteninde şu ifadelere yer verildi;
İlk planda Türkiye’nin Stratejik denge klasmanında yer alması hususunda yeni söylemler söylemesi için; Eski tip düşünen yöneticilerden, hantal, yorgun, egoist ve bencil sistemlerden, ayağına ayak bağı olan prangalardan kurtulması gerekmektedir.

Açıklama yok.

Sadakat ve biat kültürü yerine ilim, bilim ve sanat doneleri ön plana çıkmalıdır. İmparatorluk terbiyesi almış bir ırkın, cumhuriyet ile yoğrulmuş bir ulusun fertlerini sınırlayan köhneleşmiş dar zihniyetler bizleri münhasır medeniyetler seviyesine ulaştıramazlar.

Açıklama yok.

FİFA ve UEFA başta olmak üzere uluslararası pazarlarda imaj geliştirmek ve yönetmek için diaspora ile ilintili interaktif iletişim profiline uygun iletişim tekniklerini kullanabilen yöneticiler çalıştırmak zorundayız.

Hedefleri olan bir ülkenin yarınlarını inşa etme adına işaret fişeğinin tetiğine basmak sanıldığı kadar çok zor değildir. Torpil ve adam kayırma sistemleri ile makam ve mevki dolduranlar için yakın zamanda kötü sürprizler bekliyor gibime geliyor.
Dış politika vizyonuna açık, yumuşak güç vurgusuna sahip, ulus markalamasını ön planda tutabilecek yetenekli, üretken, yaratıcı ve kaliteli çalışanların gelmesi temennimizdir.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Açıklama yok.

REKLAM ALANI
Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish