Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ŞANLIURFA’NIN KARARI NET ADAYI DÜNYA LİDERİ CUMHURBAŞKANIMIZDIR

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ŞANLIURFA’NIN KARARI NET ADAYI DÜNYA LİDERİ CUMHURBAŞKANIMIZDIR
REKLAM ALANI
18.04.2023
A+
A-

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ŞANLIURFA’NIN KARARI NET ADAYI DÜNYA LİDERİ CUMHURBAŞKANIMIZDIR”

 

 

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Adalet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ ile AK Parti 28. Dönem Milletvekili Adaylarıyla ilçelerde açılan seçim bürolarının açılışına katıldı. Başkan Beyazgül Şanlıurfa’nın her zaman Cumhurbaşkanı’nın yanında yer aldığını belirterek Şanlıurfa’nın kararı net adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’dır” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün seçim bürosu açılışında ilk durağı kelaynakları ile ünlü Birecik İlçesi oldu. AK Parti Birecik Seçim Bürosunun açılışı, Şanlıurfa AK Parti Milletvekili adayları Bekir Bozdağ, Mehmet Faruk Pınarbaşı, İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Birecik ilçe teşkilatı ve vatandaşların yoğun katılımıyla açıldı.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “BU SEÇİM AHMET MEHMET DEĞİL MEMLEKET MESELESİDİR”

Birecik’e yapılan hizmet ve yatırımlarla ilçenin kalkındığının altını çizen Başkan Beyazgül, “ Seçim büromuzun açılışının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Birecik Belediye Başkanımız Mahmut Mirkelam ile birlikte ilçemizin hangi sorunu varsa el attık. Elimizi taşın altına koyduk ve o sorunları çözdük. Yaklaşan 14 Mayıs seçimleri ne Ahmet meselesi ne de Mehmet meselesidir. Bu mesele memleket meselesidir. Kararımız net adayımız Dünya Lideri Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’dır.” İfadelerine yer verdi.

BOZDAĞ,” 14 MAYIS’TA ŞANLIURFA’DA DEMOKRASİ BAYRAMI YAŞANACAK”

Seçim Bürosunun açılışını yapan ve vatandaşlara hitap eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ 14 Mayıs’ta Şanlıurfa’da demokrasi bayramının yaşanacağını kaydetti. Şanlıurfa için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade eden Bozdağ, “14 Mayıs Şanlıurfa’nın Türk siyasetini değiştirdiği tarih olacaktır.” İfadelerine yer verdi.

PINARBAŞI, “DESTEKLERİNİZİ İSTİYORUM”

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Faruk Pınarbaşı ise alanı dolduran vatandaşlardan 14 Mayıs seçimlerinde destek isteyerek seçim bürosunun açılışına katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Birecik ilçesindeki açılışın ardından AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve İl Başkanı Ali Delioğlu, Halfeti Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdiler.

BAŞKAN BEYAZGÜL “SAKİN ŞEHİR HALFETİ”

Açılışta konuşan Başkan Beyazgül Halfeti’nin eşsiz güzellikleri ve doğasıyla sakin şehir olduğunu ifade ederek turizm noktasında ilçenin kalkındırılması gerektiğinin altını çizdi. Kentte her yıl çokça turist alan bir yer olduğuna dikkati çeken Başkan Beyazgül bu değeri hak ettiğini sözlerine ekledi.

BOZDAĞ, “ŞANLIURFA HIZLI TRENE KAVUŞACAK”

Şanlıurfa’nın konut ihtiyacının giderilmesi noktasında çok önemli adımlar atıldığını kaydeden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ Şanlıurfa’ya hızlı trenin de geleceğinin müjdesini verdi. Bozdağ ayrıca Halfeti’de vatandaşların doğalgaz kullanımı konusunda da gayret göstereceğiz.” Diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali Delioğlu ise katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Seçim bürosu açılışlarının bir diğer adresi Şanlıurfa’nın sahil ilçesi Bozova oldu. Bozova Seçim Bürosu’nun açılışında Bakan Bozdağ’a Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Milletvekili Adaylarından Mehmet Ali Cevheri, Emre Karaçizmeli, ve çok sayıda partili eşlik etti.

BAŞKAN BEYAZGÜL“14 MAYIS MİLLETİMİZİN GELECEĞİNİN SEÇİMİDİR”

Açılış öncesi alandaki vatandaşlara hitap eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “14 Mayıs’ta yapılacak seçim milletimizin geleceğinin seçimidir. Çocukların, kadınların, yaşlıların, engellilerin seçimidir. Bu seçim milletin seçimidir. Yarın çocuklarımıza dönüp diyebilmemiz lazım ki biz o gün doğru iş yaptık. Mührü doğru yere vurduk diyebilmeliyiz.” İfadelerini kullandı.

BOZDAĞ, “ŞANLIURFA KARARLI DURUŞUYLA BAŞKALARININ KÂBUSU OLDU”

Şanlıurfalıların şanına yaraşır bir duruş sergilediklerini vurgulayan Bakan Bozdağ, “Şanlıurfalı vatandaşlarımız kararlarını vermişler. Cumhurbaşkanı’mızın yolu bizim yolumuzdur diyorlar. Şanlıurfa her dönemdeki kararlı duruşuyla başkalarının kâbusu oldu. Şanlıurfa’da yapılan miting de bütün hesapları bozan bir şölen havasında geçti.” Dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları Mehmet Ali Cevheri, Emre Karaçizmeli ve Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy da birer selamlama konuşması yaparak destek veren katılım sağlayan herkese teşekkür ettiler.

Başkan Beyazgül son olarak AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mahmut Kaçar’ın ev sahipliğinde Adalet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ ve Milletvekilleri Vekil Adayları, Belediye Başkanları ve vatandaşların katıldığı Haliliye – Pırpır kırsal mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 14 Mayıs seçimlerinde halkın desteğini istendi.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı
Tel:0 (414) 318 51 00 Dahili (1606)-(1605)
[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :
https://www.youtube.com/sanliurfabld
Basın Bültenlerinin videoları İçin ftp adresi : ftp://ftp.sanliurfa.bel.tr/ortak

 

 

 

BÜLTEN NO : 235
TARİH : 18.04.2023
HABER BAŞLIĞI : BAŞKAN BEYAZGÜL, “ŞANLIURFA’NIN KARARI NET ADAYI DÜNYA LİDERİ CUMHURBAŞKANIMIZDIR”

 

REKLAM ALANI
Arabic Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Portuguese Portuguese Russian Russian Spanish Spanish Turkish Turkish