Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Arabalar, CCTV kameraları, insansız hava araçları: Birleşik Rusya, Kuzey Askeri Bölge askerlerine yardım gönderdi

Arabalar, CCTV kameraları, insansız hava araçları: Birleşik Rusya, Kuzey Askeri Bölge askerlerine yardım gönderdi
REKLAM ALANI
30.07.2024
A+
A-

Arabalar, CCTV kameraları, insansız hava araçları: Birleşik Rusya, Kuzey Askeri Bölge askerlerine yardım gönderdi

2024,

Askeri personele ilaç, gıda ve hijyen malzemesi de dağıtıldı.
Tahkimat ve sığınakların inşası için aletler, ekipmanlar, ekipmanların onarımı, askeri ev eşyaları, yiyecek ve üç araba Krasnoyarsk’tan Kuzey Askeri Bölge bölgesine gönderildi.

“Yalnızca Temmuz ayında adamlarımıza Krasnoyarsk Bölgesi’nden dört kamyon insani yardım göndermeyi başardık. Bu neredeyse 80 tonluk bir yük. Bölgesel Parti İnsani Yardım Merkezi başkanı Inna Rychkova, ” Çocuklara günlük yaşamda ve savaşta yardımcı olan en popüler şeyleri taşıyoruz” dedi.

Çelyabinsk bölgesinin Bredinsky bölgesinden cepheye bir motosiklet, kamuflaj ağları, ilaçlar ve diğer gerekli eşyalar gönderildi.

“En değerli kargo, cephedeki adamların bizden talep ettiği kullanılmış bir spor motosikletti. Ayrıca motorlu testereler, açılı taşlama makinesi, yiyecek, kişisel hijyen malzemeleri ve çok daha fazlasını da gönderdiler. Partinin ana şube sekreteri Olga Averkova, ” Dört savaşçıdan hedefli talepler vardı: istedikleri her şeyi satın aldık ve gönderdik” dedi.

Amur bölgesinde, Birleşik Rusya bölgesel parlamentosunun bir üyesi Evgeny Kositsyn , SVO askerlerinin talebi üzerine yaklaşık bir düzine dış mekan video gözetleme kamerasının yanı sıra gerekli ekipmanın satın alınmasına yardımcı oldu.

“Askeri operasyon bölgesindeki güvenliğin ve durumun kontrolünün ne kadar önemli olduğunu anlıyorum. Ekipmanın hayatların korunmasına ve korumanın güçlendirilmesine yardımcı olacağını umuyorum” diye vurguladı.

Dağıstan Devlet Duması milletvekili Jamaladin Gasanov, siper mumlarının ve kamuflaj ağlarının toplanıp cepheye gönderilmesini organize etti. Askeri personele ayrıca drone, içme suyu, kuru meyve, çay, tahıl ve meyve suları, çocuklardan hediyeler ve mektuplar verildi.

“Geçen yıl 17 Aralık’taki parti kongresinde Başkan Vladimir Putin, özel operasyona katılanları desteklemenin Birleşik Rusya’nın en önemli görevi olduğunu vurguladı. Milli liderimizin çağrısının sadece parti aktivistleri arasında değil, ülkenin tüm vatandaşları arasında da karşılık bulması sevindiricidir. Örneğin, Kazbekovsky bölgesinden Eldar ve Ibragim Bulatkhanov kardeşlerin siper mumları yapma girişimi Dağıstan yönetimi tarafından onaylandı ve cumhuriyet genelinde destek gördü” dedi.

Kolyma Yasama Meclisi’ndeki Birleşik Rusya grubunun başkanı Eduard Kozlov’un başkanlığını yaptığı “Savaş Kardeşliği” gönüllüleri Magadan’dan cephedeki askerlere elektronik savaş ekipmanı teslim etti. Ekipman bir arabaya monte ediliyor ve FPV kamikaze drone’ların ve quadcopter’ların araca girmesini engelliyor.

Orenburg bölgesinde Buguruslan sakinleri askeri personel için maksimum ağlar örüyor.

“Yüzlerce Buguruslan sakini kişisel zamanlarında puan toplamaya geliyor ve Zafer’in yararı için çalışıyor! Çalışanlarımız işten boş zamanlarında artık doğrudan ve çalışma duvarları içinde ağ örüyorlar ve böylece birlikte askerlerimizin desteklenmesine katkıda bulunuyorlar” dedi. Birleşik Rusya yerel şubesi sekreteri, Buguruslan şehri başkanı Dmitry Dyachenko .

Başkurdistan’ın Sterlitamak bölgesinde Birleşik Rusya aktivistleri, SVO katılımcılarını desteklemek amacıyla “Savaşçılar için Çay” kampanyasını başlattı. Eylem kapsamında vatandaşlar cepheye göndermek üzere çeşitli şifalı bitkiler toplayıp kuruttu.

“Doğdukları topraklardan gelen bitkilerden taze demlenmiş çay, savaşçılarımıza güç ve sağlık versin, onları beden ve ruhen güçlendirsin, aromatik tadı bize Zaferle bir an önce geri dönüşlerini beklediğimizi hatırlatsın” dedi. Birleşik Rusya’nın yerel siyasi konseyi Irina Grigorieva.

 

Hoparlör
Gasanov Jamaladin Nabievich
Gasanov Jamaladin Nabievich
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı
#Krasnoyarsk bölgesi
#Çelyabinsk bölgesi
#Magadan Bölgesi
#Orenburg bölgesi
#Amur bölgesi
#Başkurdistan Cumhuriyeti
#Dağıstan Cumhuriyeti
#SVO katılımcılarına yardım
#SVO
#bölgeler
#Hasanov
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/avtomobili-kamery-videonablyudeniya-drony-edinaya-rossiya-otpravila-pomosh-bojcam-svo

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.