Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızı” Antrasit’teki (LPR) bir yatılı okulun yeniden inşasına yardımcı olacak

Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızı” Antrasit’teki (LPR) bir yatılı okulun yeniden inşasına yardımcı olacak
REKLAM ALANI
02.08.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızı” Antrasit’teki (LPR) bir yatılı okulun yeniden inşasına yardımcı olacak

2024,

Aktivistler kuruma inşaat malzemeleri teslim etti ve onarımları belediyeyle birlikte gerçekleştirecek
MGER Başkanı Anton Demidov, çalışmaların 1 Eylül’de çocukların halihazırda güncellenen okula gitmesi için okul yılı başında tamamlanmasının planlandığını söyledi .

“Öğretim yılı boyunca 170 çocuk yatılı okulda yaşıyor ve okuyor. Yetimler ve işitme ve görme engelli çocuklar da dahil olmak üzere bazı çocuklar kalıcı olarak burada bulunmaktadır. Bundan sonra da kendilerine gerekli yardım ve desteği sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

30 Mart 2022’den bu yana “Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” ve “Gönüllü Bölük”ten bir gönüllü müfrezesinin sürekli olarak yeni bölgelerde konuşlandırıldığını hatırlatalım. Bölge sakinlerine hedefe yönelik yardım sağlıyor, hastanelerde ve kliniklerde çalışıyor, çocuklar için boş zaman etkinlikleri düzenliyor ve Rus askeri personeline ve doktorlara yardım ulaştırıyorlar.

Hoparlör
Demidov Anton Vyacheslavovich
Demidov Anton Vyacheslavovich
“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” STK Başkanı, yedinci toplantı Penza Bölgesi Yasama Meclisi milletvekili
#MGER
#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#EPyardım eder
#bölgeler
#çocuklar
#Demidov
#Yapı malzemeleri
#okul
#yeniden yapılanma
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/molodaya-gvardiya-edinoj-rossii-pomozhet-v-rekonstrukcii-shkoly-internata-v-antracite-lnr

, , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.