Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MGER, SVO askerleri için DPR’ye arabalar ve Snizhne’li çocuklar için okul çantaları gönderdi

MGER, SVO askerleri için DPR’ye arabalar ve Snizhne’li çocuklar için okul çantaları gönderdi
REKLAM ALANI
30.07.2024
A+
A-

MGER, SVO askerleri için DPR’ye arabalar ve Snizhne’li çocuklar için okul çantaları gönderdi

2024,

2’nci Muhafız Kombine Silah Ordusu askerlerine üç Niva teslim edilecek
Genç Muhafızlar, ortaklarıyla birlikte özel operasyona katılanların talebi üzerine arabaları satın aldı.

“Ayrıca elektronik harp teçhizatıyla da donatılıyorlar. Her araçta ayrıca sedye, ilk yardım çantası ve ek yedek parçalardan oluşan insani yardım malzemeleri de bulunuyor. Buna ek olarak, Samara Genç Muhafızları “Birleşik Rusya”nın “Çocuğunuzu okula hazırlayın” kampanyasına katıldı, oluşturuldu ve sponsorlu şehre gerekli her şeyle birlikte 1000 okul çantası gönderdi,” dedi MGER Başkanı Anton Demidov .

Özel operasyonun ilk gününden itibaren Birleşik Rusya, Donbass’ın tahliye edilen sakinlerinin yanı sıra LDPR, Kherson ve Zaporozhye bölgelerinde kalanlara kapsamlı yardım sağlıyor. Partinin bölge şubeleri şimdiden yeni bölgelere gıda ve hijyen ürünlerinden ilaç ve tıbbi ekipmana, inşaat malzemeleri ve ev aletlerine kadar 110 bin tondan fazla insani yardım malzemesi teslim etti.

Kuzey Askeri Bölgesi’nin başlangıcından bu yana Birleşik Rusya cepheye yardım sağlıyor. Ön saflardaki savaşçılar için özel ekipman, quadcopter, drone, iletişim ekipmanı, termal görüntüleme cihazı ve ekipman alımı için neredeyse 13 milyar ruble toplandı.

Hoparlör
Demidov Anton Vyacheslavovich
Demidov Anton Vyacheslavovich
“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” STK Başkanı, yedinci toplantı Penza Bölgesi Yasama Meclisi milletvekili
#Demidov
#Genç gardiyan
#MGER
#SVO katılımcılarına yardım
#askeri personele yardım
#okul malzemeleri
#evrak çantaları
#Çocuğunuzu Okula Geri Döndürün
#terfi
#Donetsk Halk Cumhuriyeti
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/mger-otpravila-v-dnr-avtomobili-dlya-bojcov-svo-i-shkolnye-ryukzaki-dlya-detej-iz-snezhnogo

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.