Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ABDULLAH YİĞİT `TEN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

ABDULLAH YİĞİT `TEN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
24.07.2024
A+
A-

1453 Kral Medya Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kral Gazeteci Abdullah Yiğit, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kral Gazeteci Abdullah Yiğit, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Basın özgürlüğünün ve gazeteciliğin önemini bir kez daha hatırladığımız 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Demokrasimizin temel taşlarından biri olan basın, toplumun haber alma hakkının en önemli garantisidir. Tarafsız, doğru ve objektif haber yapma ilkesiyle halkımıza hizmet eden basın mensuplarımız, kamuoyunun aydınlatılmasında ve bilgilendirilmesinde büyük rol oynamaktadır.

Zor şartlar altında, fedakârca çalışarak toplumu bilgilendiren, halkın sesi olan gazetecilerimiz, demokratik ve şeffaf bir toplumun olmazsa olmazıdır. Doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla toplumun doğru bilgilendirilmesini sağlayan değerli basın mensuplarımız, aynı zamanda demokrasimizin güçlenmesine de katkı sağlamaktadır.

Basının özgür, tarafsız ve bağımsız bir şekilde görevini yapabilmesi, demokratik bir toplumun vazgeçilmez unsurlarından biridir. Bu vesileyle, basın mensuplarımızın sorunlarının çözülmesi, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve özgürlüklerinin korunması gerektiğini bir kez daha vurgulamak istiyorum.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebetiyle, gece gündüz demeden halkımızı doğru bilgilendirmek adına emek veren tüm basın mensuplarımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

MUHAMMED FURKAN YİĞİT-ALMANYA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.