Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Karelya Başkanı Artur Parfenchikov, Birleşik Rusya’nın bölgesel şubesinin sekreterliğine seçildi

Karelya Başkanı Artur Parfenchikov, Birleşik Rusya’nın bölgesel şubesinin sekreterliğine seçildi
REKLAM ALANI
23.07.2024
A+
A-

Karelya Başkanı Artur Parfenchikov, Birleşik Rusya’nın bölgesel şubesinin sekreterliğine seçildi

2024,

Bu göreve adaylığı parti konferansı delegeleri tarafından desteklendi.
Genel Konsey Sekreter Vekili, Urallar Federal Bölgesi Cumhurbaşkanlığı Tam Yetkili Temsilcisi Vladimir Yakushev, konferansa gönderdiği bir video mesajında ​​bölge tarihinde ilk kez başkanının Birleşik Rusya’nın bölgesel şubesinin sekreteri seçildiğini belirtti. katılımcılar.

“Geçtiğimiz yıllarda Karelya, Birleşik Rusya halk programı da dahil olmak üzere kalkınmada önemli sonuçlar elde etti. Bu başarılar bölge başkanının ve ekibinin aktif çalışmasına dayanmaktadır. Bu çalışma her zaman partiyle işbirliği içinde inşa edildi. Ve önümüzdeki yıllarda yapacak daha çok işimiz var. Bugün Başkan tarafından belirlenen ulusal kalkınma hedeflerine ulaşmak için konsolidasyona ihtiyacımız var. Bu hedefler günlük çalışmalarımızın ana kılavuzudur. Onlar partinin halk programına dahil ediliyorlar” diye vurguladı Vladimir Yakushev.

Bölgede halk programının uygulanmasının önemli sonuçlarına dikkat çekti. Özellikle 2017’den bu yana 500’den fazla kamusal alan iyileştirildi: parklar, meydanlar, çocuk ve spor alanları.

“Bölgesel yolların onarım hacmi 18 kat arttı. Yeni okullar ve anaokulları inşa edildi ve okul binalarının revizyonuna yönelik bir program başarıyla uygulanıyor. Sağlık hizmetlerinin modernleştirilmesi için çok şey yapıldı. Karelya’da her yıl yeni sağlık ve doğum merkezleri faaliyete geçiyor, hastaneler ve klinikler ekipmanlarla donatılıyor” dedi Vladimir Yakushev.

Artur Parfenchikov ise çalışmalarındaki kilit görevlerden birinin SVO katılımcılarını ve aile üyelerini desteklemek olduğunu vurguladı.

“Parti sadece gönüllülere ve gönüllülere yakın olmamalı, onların çalışmalarını sadece izlememeli. Bizim görevimiz önde olmak, onlara faydalı olmak, ortak sorunları çözmek için onları birleştirmek” dedi.

Buna ek olarak parti, sınır ve Arktik belediyeler için ayrı projeler başlatacak ve 1 Aralık’ta birincil şubeler için bölgesel bir forum düzenlemek amacıyla Birleşik Rusya’nın ana şubelerinin çalışmalarını yeniden başlatacak. Partinin kamu destek merkezinin çalışmaları da ayarlanacak; faaliyetleri, parti projelerinin yeniden başlatılması ve halk programının uygulanması için temel oluşturacak.

“Genel merkezin çalışmalarına genç aktivistler, gönüllüler, kamu kuruluşu ve ilçe temsilcileri katılıyor. Kendi fikirleri ve girişimleri var. Bu aktif gençliğin partiye dahil olması gerekiyor” diye açıkladı Birleşik Rusya bölgesel şubesinin sekreteri.

Artur Parfenchikov’un daha önce Birleşik Rusya parti kartı aldığını ve Parti Başkanı Dmitry Medvedev ile Birleşik Rusya bölge şubelerinin sekreterlik pozisyonları için adaylar arasındaki toplantıya katıldığını hatırlatalım .

Eylül ayındaki Birleşik Oylama Günü’nde, Rusya Federasyonu’nun 42 kurucu biriminde 70 seçim kampanyası düzenlenecek. Seçim sonuçlarına göre yerel özyönetim organları da dahil olmak üzere 25 binden fazla görev doldurulacak. Bölgelerde bölgesel ve yerel düzeyde milletvekilleri için oy kullanacaklar – Rusya Federasyonu’nun kurucu kuruluşlarının 13 yasama meclisinde, bölgesel başkentlerin 21 şehir dumasında ve yerel yönetimler için 10 toplu seçim kampanyasında seçimler yapılacak tutulacak. Ayrıca Anadyr ve Abakan şehirlerinin belediye başkanları ile 21 bölge başkanının doğrudan seçimleri yapılacak ve Devlet Duması milletvekillerinin ara seçimleri yapılacak.

 

Hoparlör
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Geçici olarak Parti Genel Konseyi Sekreteri vekili, Rusya Federasyonu Başkanı’nın Ural Federal Bölgesi Tam Yetkili Temsilcisi
#Yakushev
#Karelya Cumhuriyeti
#ArthurParfenchikov
#bölgeler
#konferans partisi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/glava-karelii-artur-parfenchikov-izbran-sekretaryom-regotdeleniya-edinoj-rossii

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.