Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kütüphaneler, klinikler, anaokulları, okullar: Birleşik Rusya, bölgelerdeki sosyal tesislerin onarımını ve inşasını kontrol ediyor

Kütüphaneler, klinikler, anaokulları, okullar: Birleşik Rusya, bölgelerdeki sosyal tesislerin onarımını ve inşasını kontrol ediyor
REKLAM ALANI
18.09.2024
A+
A-

Kütüphaneler, klinikler, anaokulları, okullar: Birleşik Rusya, bölgelerdeki sosyal tesislerin onarımını ve inşasını kontrol ediyor
2024

Bunlarla ilgili çalışmalar halk partisi programına göre yürütülüyor
Birleşik Rusya’nın bölge şubesi sekreteri Hantı-Mansi Özerk Okrugu’nda Duma Başkanı Boris Khokhryakov , Vali Ruslan Kukharuk ve Beloyarsky bölgesi başkanı Sergei Manenkov ile birlikte çeşitli sosyal tesisleri ziyaret etti.

Beloyarskoye’de 4. mikro bölgedeki 17-19 numaralı evlerin avlu alanının hazır olup olmadığı değerlendirildi. Müteahhitler futbol ve basketbol spor sahalarını iyileştirdiler. Burada çocukların ve gençlerin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri bir oyun alanı ortaya çıktı, ilave kaldırımlar, eko-park alanları yapıldı, çevre düzenlemesi yapıldı.

Bir diğer hedef ise büyük onarımların yapıldığı Tsentralnaya Caddesi boyunca uzanan yoldu.

“Proje en üst düzeyde uygulandı: Beloyarsky sakinleri neredeyse 900 metre uzunluğunda tamamen yenilenmiş bir bölüm aldı. Uzmanlar, yol yüzeyinin üst katmanını değiştirdi, 4 bin metrekarelik kaldırım döşedi, yeni bir bisiklet yolu döşedi, hem yolun kendisi hem de yaya geçitleri için aydınlatma sistemini güncelledi. Özellikle 5 bin metrekarelik peyzaj düzenlemesi yapılan bitişik bölgeye dikkat çekmek isterim,” diye vurguladı Boris Khokhryakov.

Ayrıca Birleşik Rusya üyeleri, büyük çaplı bir tadilatın ardından açılan merkezi bölge kütüphanesini de ziyaret etti. Okuyucular artık otomatik bir self-servis istasyonu ve 3D yazıcıyı kullanabilir ve kendilerini sanal gerçekliğe kaptırabilir.

Lipetsk bölgesinin Kazaki köyünde Devlet Duma milletvekili Dmitry Averov 2 numaralı okulu ziyaret etti. Burada bu yıl ısıtma ve su temin sistemleri ve birinci katlar elden geçirilerek “Büyüme Noktaları” açıldı.

Partinin bölge şubesi sekreteri, Çuvaşistan’ın Şumerli kentinde, Devlet Konseyi Başkanı Leonid Çerkesov, yenilenen 8 numaralı spor salonunu ziyaret etti. Kapsamlı bir modernizasyonun ardından eğitim kurumu, çocuklara eğitim vermek için daha konforlu ve modern bir yer haline geldi.

Ayrıca spor salonunun topraklarında Leonid Cherkesov, Sümerlinsky topraklarından öne çıkanların onuruna dikilen Hafıza Taşı’na çiçekler bıraktı.

Moskova’da Devlet Duması milletvekili Alexander Mazhuga, 94 numaralı çocuk şehir kliniğinin 3 numaralı şubesini ziyaret etti. Büyük bir revizyondan geçti.

“Başkentin kliniklerinin yeniden inşasının ikinci aşaması, başkentin temel sağlık sisteminin tamamen yenilenmesini hızlandırmamızı sağlayacak. Şehrin kliniklerindeki tüm eski binaların yeni standarda geçirilmesi kalite çıtasını yükseltecek. Moskova’da halihazırda 200 klinik binası açıldı, yıl sonuna kadar 100 klinik binası daha inşa edilecek” dedi Alexander Mazhuga.

Astrakhan bölgesinde, Birleşik Rusya’nın yerel şubesi sekreteri, Akhtubinsky bölgesi başkanı Vladimir Mikhed, 17 numaralı anaokulunun yenilenmesinin ilerleyişini değerlendirdi.

“Binanın tam olarak çalışabilmesi için kör alan ve drenaj sisteminin kurulması gerekiyor. Binanın cephesi, kaidesi ve tabanı da onarılacak. İşin bir kısmı zaten yapıldı ve onarımlar normal şekilde ilerliyor. Yakın zamanda 126 anaokulu öğrencisinin yenilenen binaya dönmesinden büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Hoparlör
Averov Dmitry Lvovich
Averov Dmitry Lvovich
PRPS üyesi, Devlet Duma milletvekili
Khanty-Mansky Özerk Okrugu
#Lipetsk bölgesi
#Moskova
#Astrahan bölgesi
#Çerkesov
#Majuga
#Khokhryakov
#parti inişi
#halkın programı
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/biblioteki-polikliniki-detsady-shkoly-edinaya-rossiya-kontroliruet-remont-i-stroitelstvo-socobektov-v-regionah

, , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.