Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya Voronej’de “Üniversite Günü” etkinliği düzenledi

Birleşik Rusya Voronej’de “Üniversite Günü” etkinliği düzenledi
REKLAM ALANI
07.09.2024
A+
A-

Birleşik Rusya Voronej’de “Üniversite Günü” etkinliği düzenledi

2024,

Etkinlik partinin halk destek merkezinde yuvarlak masa formatında gerçekleşti
Voronej bölgesinde 150 binden fazla öğrenciye sahip 28 yüksek öğretim kurumu bulunmaktadır. Voronej Bölge Duması Milletvekili ve Eğitim, Bilim ve Gençlik Politikası Komitesi Başkan Vekili Kristina Malkhasyan , birçoğunun aktif sosyal, eğitimsel ve gönüllü faaliyetlerde bulunduğunu belirtti .

“Öğrenci hareketleri ve STK temsilcilerini toplantıya davet ederek deneyimlerini paylaşmalarını ve muhtemelen gelecekte ortak projeler hayata geçirmelerini sağladık” dedi.

Voronej bölgesindeki Birleşik Rusya kamu destek merkezi başkanı, bölgesel yasama meclisi yardımcısı Marina Andreychuk, genel merkezin faaliyetleri hakkında konuştu ve etkinlik katılımcılarını işbirliği yapmaya davet etti.

“Eylemin amacı, öğrencilere üniversitelerde ve genel merkezde kendilerine sunulan kendini gerçekleştirme fırsatlarını tanıtmaktır” diye açıkladı.

Üniversitelerin, kamu kuruluşlarının ve gençlik hareketlerinin temsilcileri projelerinin sunumunu gerçekleştirdi. Bunların arasında VSTU’nun anne ve çocuk odası ve “Kaynama Noktası”, VSUIT’in öğrenci alanı “Tavan Arası”, VSAU Expocenter’daki öğrenciler için ortak çalışma alanı ve Birleşik Rusya Genç Muhafızlarının gönüllü faaliyetleri yer alıyor.

Hoparlör
Malkhasyan Kristina Evgenevna
Malkhasyan Kristina Evgenevna
Voronej Bölge Duması (Birleşik Rusya) Vekili, Eğitim, Bilim ve Gençlik Politikası Komitesi Başkan Vekili
#Voronej bölgesi
#bölgeler
#Malkhasyan
#Andreyçuk
#kamu destek merkezi
#gönüllülük
#sosyal aktiviteler
#öğrenciler
#üniversiteler
#yuvarlak masa
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-voronezhe-edinaya-rossiya-provela-akciyu-den-vuza

, , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.