Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Okullar, anaokulları, hastaneler: Birleşik Rusya, bölgelerdeki sosyal tesislerin onarım ve inşaat çalışmalarının ilerleyişini kontrol etti

Okullar, anaokulları, hastaneler: Birleşik Rusya, bölgelerdeki sosyal tesislerin onarım ve inşaat çalışmalarının ilerleyişini kontrol etti
REKLAM ALANI
16.08.2024
A+
A-

Okullar, anaokulları, hastaneler: Birleşik Rusya, bölgelerdeki sosyal tesislerin onarım ve inşaat çalışmalarının ilerleyişini kontrol etti

2024

İzlemeye parti milletvekilleri, sosyal aktivistler ve yerel halk katılıyor
Birleşik Rusya aktivistleri, çalışmaların son aşamaya geldiği Kherson bölgesinin Krestovka köyündeki bir okulu ziyaret etti. Yüklenici firma spor salonu ve giriş alanının çatı onarımını tamamladı. Geriye kalan tek şey ısıtmayı onarmak ve zemini döşemek.

“Birinci katın yeniden dekore edilmesi ve Ryazan bölgesinin ana bölgesinin yardım ettiği bir ısı tedarik hattının döşenmesi için çalışmalar sürüyor. Projenin tamamlanma zamanlaması konusunda endişeler var. Sorunu kontrol altına aldık. Yükleniciden inşaat ekibindeki işçi sayısını artırmasını isteyeceğiz,” dedi Birleşik Rusya’nın Kherson bölge şubesi sekreter yardımcısı Alexander Khlustov .

 

Ayrıca çocuklar yeni eğitim yılında tamamen yenilenen spor salonuyla karşılanacak. İşçiler sıva işlerini tamamladılar ve duvarları boyamaya başlayacaklar.

Birleşik Rusya bölgesel departmanı sekreteri Senatör, “Denetimler yaparken okul alanlarının durumuna, çitlerin bütünlüğüne, sokak aydınlatmasının varlığına, okul spor sahalarının durumuna ve işleyişine özellikle dikkat ediyoruz” dedi. İgor Kastyukeviç .

Hantı-Mansi Özerk Okrugu’nda “Parti Birlikleri” Berezovo’da bir okul inşaatının ilerleyişini değerlendirdi. Yüklenici, temellerin ve dış hizmet ağlarının kurulumuna ilişkin hazırlık dönemi çalışmalarını tamamen tamamlamıştır. Şimdi inşaatçılar binanın prefabrik betonarme çerçevesini, ikinci kademenin sütunlarını, çevre yapılarını, iç duvarları ve bölmeleri inşa ediyor. Tesisin 2024 yılı sonuna kadar devreye alınması planlanıyor.

“Denetimler, yürütülen işin kalitesini değerlendirmemize ve bölge sakinlerini, emirlerin uygulanmasındaki ilerleme hakkında bilgilendirmemize olanak tanıyor. Berezovsky bölgesinde sosyal alan nesnelerine ve konut ve toplumsal hizmetler kompleksine özel önem veriliyor” dedi. yerel parti şubesi sekreteri, bölge duması başkanı Zulfiya Kaneva .

 

Birleşik Rusya yerel şubesinin Genel Sekreteri Alena Solovyova , Şehir Duma milletvekili Viktor Ryabchikov ve Eğitim Bakanlığı temsilcileri, Surgut Doğa Bilimleri Lisesi’nin 1 Eylül’e kadar hazır olup olmadığını değerlendirdi. Kurum malzeme ve teknik tabanını güncelledi ve mobilya satın aldı. Donanımlı spor salonuna ek olarak, okul çocukları donanımlı bir spor salonu ve sambo sınıfı ile karşılanacak.

“Lisedeki güvenlik önlemleri tüm standartları ve gereksinimleri karşılıyor. Alena Solovyova, “Öğrenciler burada kendilerini rahat ve konforlu hissedecekler” dedi.

 

Dağıstan Halk Meclisi Milletvekili Marina Kotenko, Mahaçkale Kirov Bölge Meclisi Başkanı Elmira Abieva ile birlikte Sulak bölge hastanesindeki kliniğin revizyonunun ilerleyişini denetledi.

“Son izlememizden sonra klinik tamamen yeni bir görünüme kavuştu. Cephe tamamen yenilendi, binanın iç dekorasyon çalışmaları tamamlanmak üzere ve gerekli tüm iletişimler değiştirildi. United Russia, “Yakında hastalar rahat koşullarda kaliteli tıbbi bakım alabilecek” dedi.

“Parti Askerleri” ayrıca Manapkala, Tsiyab-Ichichali ve Sivukh köylerindeki okulların inşaatını da değerlendirdi.

 

Manapkal’da çalışmalar son aşamaya geldi. Eğitim kurumu beş adet üç katlı bloktan oluşacak, kendi topraklarında modern bir stadyum, futbol sahası ve basketbol ve voleybol sahaları bulunacak. Okul çocukları için dinlenme alanları bulunmaktadır.

Tsiyab-Ichichali’deki okul da bitiş çizgisinde: ekipmanların iyileştirilmesi ve kurulumuna yönelik çalışmalar aktif olarak sürüyor. 604 öğrencilik okulun inşa edildiği Sivukh köyünde de durum benzer.

Murmansk bölgesindeki Polyarnye Zori’de, Birleşik Rusya’nın bölgesel şubesinin sekreteri Vali Andrei Chibis, halk programının bir dizi önemli nesnesini denetledi: Zasheyka’da bir kültür ve eğlence merkezi ve kütüphane, 1 numaralı okul, 1 numaralı anaokulu. 2 ve Afrikanda’daki Kültür Evi, Polyarnozorinsky Enerji Koleji ve AtomEnergoSbyt’in Hizmet Merkezi müşterileri.

Buna karşılık, Yeni Okul partisi projesinin bölge koordinatörü , Bölge Eğitim ve Bilim Bakanı Diana Kuznetsova, okul yılı başında yenilenecek tesisleri ziyaret etti.

 

2 No’lu okulun ön salonu modernize edildi – artık ziyaretçileri ilk karşılayan modern, şık ve konforlu bir alan. 8 No’lu okulun salonunda gençlik alanı oluşturuldu. “Growth Point” eğitim merkezi genç araştırmacılara kapılarını açacak. 16 No’lu anaokulunda çok işlevli bir alan olan “Unikum.Kid” olacak – en meraklılar için neredeyse gerçek bir “tasarım bürosu”.

Diana Kuznetsova, “Hükümetin her düzeyindeki uzmanların koordineli çalışması ve inisiyatifi, eğitim sektörünü çok iyi bir hızda geliştirmemize olanak sağlıyor” diye vurguladı.

Stavropol Bölgesi’nde Devlet Duması milletvekili Elena Bondarenko, Novopavlovsk şehrinin 1 numaralı spor salonunu ziyaret etti, inşaat sahalarını inceledi, işin tamamlanmasına ilişkin planlar ve son tarihler hakkında bilgi aldı ve yüklenicinin temsilcileriyle görüştü.

Bu yıl Grachevka köyündeki Çocukların Yaratıcılık Merkezi tamamen yenilenecek. Binanın cephesi halihazırda güncellenmiş, çatı, pencere üniteleri, kapılar ve iç iletişimler değiştirilmiş ve duvarların, tavanların ve zeminlerin iç kaplamaları devam etmektedir. Binanın iç altyapısının kabul edilebilir bir şekilde yeniden geliştirilmesi gerçekleştirildi, bu da çocukların gelişimi ve yaratıcılığı için faydalı alan eklenmesini mümkün kıldı. Yerel bütçe pahasına binaya yeni mobilyalar yerleştirilecek ve alanın çitleri güncellenecek.

 

Hoparlör
Khlustov Alexander Vasilievich
Khlustov Alexander Vasilievich
Herson Bölgesel Duması Birleşik Rusya fraksiyonu Birinci Başkan Yardımcısı, Herson Bölgesel Duması Ekonomi Politikası, Girişimcilik, Sanayi ve Altyapı Geliştirme Komitesi Başkan Vekili
#Kherson bölgesi
#bölgeler
#Kastyukevich
#Khanty-Mansiysk Özerk Okrugu-Yugra
#Kaneva
#Soloviev
#Kotenko
#Dağıstan Cumhuriyeti
#Abieva
#Kızkanat
#Murmansk bölgesi
#Kuznetsova
#Bondarenko
#Stavropol bölgesi
#partiprojeleri
#YeniOkul
#paraşütçüler
#ebeveynlik
#yapı
#revizyon
#halkın programı
#sosyal nesneler
#spor salonları
#anaokulları
#izleme
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/shkoly-detskie-sady-bolnicy-edinaya-rossiya-proverila-hod-remontnyh-i-stroitelnyh-rabot-socobektov-v-regionah

, , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.